domates corbasi



  • 2 yk un
  • 3 yk sivi yag
  • 1 yk salca
  • 250 ml rendelenmis domates (ya da hazir domates suyu)
  • 1,5-2 sb sut
  • yarim litre kadar su
un yagda bir cirpma teliyle kavrulur. salca eklenir. rendelenmis domatesler de katilir ve topak kalmayacak sekilde iyice cirpilir. sut ve su eklenir. corbanin koyu olmasini isterseniz suyu azaltabilir ya da unu 3 kasiga cikarabilirsiniz. biraz tuz ve karabiber eklenir. rendelenmis kasar peyniriyle servis yapilir.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
nigarcım iyi hoş güzel tarifleri yazmışsın ama biraz daha detay ekleyin buraya ne kadar pişmesi lazım falan gibi dimi ama bilen var bilmeyen var :D

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hamburger

Schnitzel

Kuru meyveli kurabiye